A szakmai képességek fejlesztésére szakosodva. 

Gergely János

Diplomás Coach, Szupervízor

MSZCT és MCSZ tagja.

Több mint 20 éve dolgozom értékesítési területen és ennyi ideje kísérek felnőtteket a fejlődésük útján. Szókratész szavaival élve: "Képtelen vagyok bárkinek bármit megtanítani. Csupán elgondolkodtatni tudom az embereket." Az én hivatásom, hogy megteremtsem ennek a megfelelő környezetet, azaz inspiráljam a fejlődésre azt, akivel együtt dolgozom. Megláttassam vele azokat a lehetőségeket, amelyeket az akadályok homályosítanak el.

Jelenleg egy kereskedelmi üzlethálózat fejlesztője, ügyvezetője vagyok, valamint egy magyar multinacionális gyártó és értékesítő vállalat üzletág vezetője.

Hitvallásom az egyszerűsítés, és a folyamatos innovációra törekvés, valamint a már máshol bevált módszerek implementálása saját szakmai közegünkbe.

Az én gondolkodásomban a probléma nem más, mint álcázott megoldás. Számomra pedig a megoldások felfedezése jelenti az inspirációt, mert felfedezni annyit tesz, mint látni, amit mindenki látott, és arra gondolni, amire senki sem gondolt!

Dr Kesserű Péter

Biológus, Szupervizor, ÉMT-coach


Hiszem, hogy a tudás mindenkiben ott van. Van, akiben csak rendszerezni kell. Van, akinek támogatásra és bátorításra van szüksége, hogy használni tudja azt. S olyan is akad, akinek még további bővítésre szorulnak ismeretei, mint vezető, és mint szakmai személyiség.

Több éves szupervízor-coach, vezetői és előadói tapasztalatomra alapozva a fenti megvalósításokat támogatom az érzelmi intelligencia, az értékek keresése, a motiváció és a kreatív csend tudatos alkalmazásán keresztül.