Fejlesztési lehetőségek

 Mi az Ön elképzeléseihez keressük meg a legmegfelelőbb eszközöket...

A tanácsadói szervezetek kívülállósága bizonyára nagy segítséget jelenthet egy fejlesztés felépítésében.

A sikeresség képessége mindenkiben meg van. A mi csapatunk meggyőződése, hogy közös erővel  olyan rejtett erőforrásokat aktivizálatunk ami még eredményesebbé teszi a vállalkozásukat.

Együttműködésünk arra hivatott, hogy közösen találjunk olyan lehetőségeket, amik felszínre hozzák azt a tudást, ami növeli a hatékonyságot, és biztosítja a hosszú távú fenntarthatóságot.

Innovációs folyamatainkat áthatja a kaizen gondolkodásmód, amely szerint a mindennapi apró fejlődés felhalmozódása hatalmas eredményeket hoz. Ennek megteremtését az  alábbi közismert módszertani rendszerek összhangjára építjük.


Szupervízió

Szakmai személyiség fejlesztő módszer, a burnout elkerülése érdekében, ami rálátást biztosít az munkahelyi nehézségek megoldási lehetőségeire. A jéghegy látszó, ismert részei mellett rávilágít  a felszín alatti erőforrások alkalmazási lehetőségeire.

Coaching

Sikerorientált kísérési folyamat meghatározott célok fókuszban tartásával. Támogat az irány meghatározásában, elkísér a tapasztalatszerzés rögös útján. Mögötted áll a  sikerek megélésében. 

Tréningek

Speciálisan tevékenységhez és igényekhez szabott tematika alapján végzett fejlesztési folyamat. Elsősorban képességek, készségek fejlesztésére hivatott.